Home
Aktuálne dianie
O nás
Činnosť
Archív
EDS
Kontakt
Stará Bystrica


Milé deti, mládež, rodičia i všetci ostatní zvedavci.


Vitajte na našej internetovej stránke. Prostredníctvom nej Vám chcem prenášať informácie o tom, čo sa deje v našom CVČ, čo ponúkame našim záujemcom v pravidelnej činnosti, aké ďalšie aktivity plánujeme, čo sa nám podarilo zrealizovať, kde sme dosiahli úspechy.

Naše centrum voľného času ako školské zariadenie obce Stará Bystrica orientuje svoju činnosť najmä na aktivity v mimovyučovacom čase. Našim cieľom je ponúknuť deťom, mládeži i dospelým možnosti užitočného trávenia voľného času na základe vlastného výberu podľa záujmov a potrieb vlastnej sebarealizácie v oblasti spoločenských vied, techniky, športu a prírodovedy, s dôrazom na relaxáciu, zdravého spôsobu života i zábavu a rozvoj osobnosti. Významné miesto pripisujeme rozvoju tvorivosti, práci s talentami a reprezentácii našej činnosti na verejnosti – v tuzemsku i zahraničí. Viac info...

Cevečparáda
Prichádza koniec školského roka a sním i naša "cevečparáda", viac informácii nájdete na plagáte tu
 
< Predchádzajúca   Ďalšia >

Dúfame, že sa Vám naša internetová stránka páči a každý si tu nájde niečo, čo ho zaujme. A ak nemáš rád nudu, pridaj sa k nám - vyber si z našej ponuky a zabávaj sa s nami!