Home
Aktuálne dianie
O nás
Činnosť
Archív
EDS
Kontakt
Stará Bystrica
Týždeň aktivít v CVČ
V poslednom májovom týždni už niekoľko rokov centrá voľného času pripravujú široké spektrum aktivít, do ktorých sa môžu záujemcovia zapojiť. Aj my ponúkame viacero podujatí, medzi ktorými si  každý môže vybrať.
Celý článok...
 
Letné prázdniny
Aj keď zima nie a nie skončiť, veríme, že leto predsa len príde a s ním aj vytúžené prázdniny. Možno už máte nejaké plány a viete, na čo sa môžete tešiť, no možno vám príde vhod aj naša ponuka letných aktivít.
Celý článok...
 
Jarné prázdniny 2013
Po týždni v škole sú opäť pred nami prázdniny, tentokrát však nebudeme s chrípkou ležať doma, ale sa poriadne vyšantíme. Pre tých, ktorí neostanú trčať doma "na facebooku" a iných počítačových "radovánkach", máme pripravený zajímavý program. Veríme, že neostanete leňošiť a zapojíte sa do akcií.
Celý článok...
 
Aktuálne oznamy

A k t u á l n e   o z n a m y  

Je nám ľúto, ale KARNEVAL,  presunutý na 10.februára 2013, sa ruší kvôli chrípkovým prázdninám. Takisto sa neuskutoční ani plánované náhradné podujatie FAŠIANGOVÉ POPOLUDNIE, ktoré sa malo konať 12. februára v CVČ.

 

 

Fitness klub

Ponúkame záujemcom zo ZŠ s MŠ Stará Bystrica možnosť navštevovať posilňovňu v KD, 

vždy v utorok a stredu od 14.30 -15.30 hod.

Bližšie informácie u p. uč. Baníka.

 

Nemčina

Žiaci, ktorí navštevovali krúžok nemeckého jazyka a majú záujem pokračovať, môžu prísť do CVČ každú stredu popoludní, kde sa budete učiť s rodenou hovoriacou – Barbarou z Rakúska.

Je to výborná príležitosť, ako sa zdokonaliť v tomto jazyku. 

 
Rozvrh záujmovej činnosti V CVČ v II.polroku

Väčšina z vás už určite zachytila informácie z médií o zmenách vo financovaní centier voľného času. Aj nás sa tieto zmeny dotýkajú, a keďže musíme rátať s oveľa nižšou podporou zo strany štátu, boli sme nútení urobiť niektoré zmeny v našej činnosti.Týka sa to hlavne krúžkov, ktorých činnosť prebiehala v základných  školách Stará Bystrica, Vychylovka a Klubina pod vedením učiteľov - tieto prestali fungovať pod hlavičkou Centra voľného času Stará Bystrica. Je možné, že budú pokračovať inou formou pod záštitou škôl. Deti zo starobystrickej školy si môžu vybrať náhradnú záujmovú činnosť v CVČ podľa rozvrhu.

 

Celý článok...
 
<< Začiatok < Predošlá 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Nasledujúca > Koniec >>

Zobrazujem 43 - 48 z 49

Dúfame, že sa Vám naša internetová stránka páči a každý si tu nájde niečo, čo ho zaujme. A ak nemáš rád nudu, pridaj sa k nám - vyber si z našej ponuky a zabávaj sa s nami!