Home
Aktuálne dianie
O nás
Činnosť
Archív
EDS
Kontakt
Stará Bystrica
Varíme s dobrovoľníkmi EDS

 

Všetci poznáme známe slovenské príslovie „Láska ide cez žalúdok“ a my by sme si ho trošku upravili a doložili....a priateľa spoznáš pri vareche“. Takto by sme mohli charakterizovať naše popoludnia v kuchyni pri hrncoch s lotyšsskou dobrovoľníčkou Emilijou a s talianskym dobrovoľníkom Giuseppem. Dievčatá z krúžku Čarovná vareška ale aj ďalší kulinárski majstri  tak mohli rozšíriť svoju zbierku receptov o originálne jedlá z týchto krajín, našli v dobrovoľníkoch priateľov, s ktorými si pri práci  výborne rozumeli, aj keď sa niekedy podľa receptov, preložených dobrovoľníkmi pomocou internetového prekladača mohla uvariť iba ak „vtipná kaša“. Ale to vôbec nebolo na škodu, lebo aj takto sa mohli navzájom učiť a užiť si pri tom aj kopec zábavy.

Celý článok...
 
Multikultúrny víkend

Jedným z posledných podujatí, ktoré pripravil na víkend 11.-12.06.2011 náš taliansky dobrovoľník Giuseppe bol multikultúrny víkend v CVČ Stará Bystrica. Cieľom tohto podujatia bolo prezentovať Európsku dobrovoľnícku službu ako šancu pre mladých ľudí dostať sa do sveta, spoznať inú kultúru, stretnúť nových kamarátov, získať nové skúsenosti.

Celý článok...
 
Rozlúčka s Danielom

V pondelok 26. apríla 2010 sme sa posledný krát mohli zabávať s naším Danielkom. Okrem skvelých hier nesmela chýbať ani jeho gitara, ktorá dotvárala príjemnú atmosféru. Bohužial vracia sa do Brazílie ale nám ostáva kopec zážitkov a spomienok na neho. Dúfame, že niekedy opäť nájde cestu na Slovensko....

Kto si chce zaspomínať na neho, môže si pozrieť video na

http://www.youtube.com/watch?v=E5U5qgOSNsk

 
<< Začiatok < Predošlá 1 2 3 4 Nasledujúca > Koniec >>

Zobrazujem 16 - 18 z 18

Dúfame, že sa Vám naša internetová stránka páči a každý si tu nájde niečo, čo ho zaujme. A ak nemáš rád nudu, pridaj sa k nám - vyber si z našej ponuky a zabávaj sa s nami!