Home
Aktuálne dianie
O nás
Činnosť
Archív
EDS
Kontakt
Stará Bystrica
Letný tábor Bojnice
 Milí rodičia, chcete, aby Vaše deti prežili leto plné zážitkov, ale pod dozorom skúsených odborníčok? Tak Vám ponúkame jedinečnú možnosť prihlásiť ich k nám do letného tábora do Bojníc. Tábor vznikol na základe spolupráce s Centrom voľného času v Bojniciach, aby sme Vašim deťom zabezpečili čo najlepšie podmienky na prežitie nezabudnuteľného letného tábora. Tak neváhajte a využite túto šancu. Bližsie informácie o tábore si môžete pozrieť tu . Ak Vás náš tábor zaujal, je potrebné aby ste vypísali nasledovnú prihlášku a doručili nám ju do centra voľného času.
 
Výlety za vodou
Koniec letných prázdnin sme zavŕšili posledným, ale naozaj vydareným výletom do Rajeckých Teplíc.
Celý článok...
 
Futbalový turnaj "O POHÁR TOP CENTRA PODNIKATELIEK ŽILINA"

                                            

          ZŠ s MŠ Klubina v spolupráci s CVČ Stará Bystrica poriada

Futbalový turnaj  "O POHÁR TOP CENTRA PODNIKATELIEK ŽILINA"

Celý článok...
 
5. kolo Pohára federácie v karate

Na posledné, 5. kolo Pohára federácie cestovali karatisti KŠ CVČ Stará Bystrica v sobotu 4. 4. až do Šale. Dlhá a únavná cesta tentoraz nepriaznivo neovplynila ich výkony.

 

Celý článok...
 
Turnaj mládeže v Turzovke

    7.marca 2009 sa v Športovej nafukovacej hale v Turzovke uskutočnil  II.ročník Futbalového turnaja mládeže „O pohár riaditeľky CVČ“. Na turnaji sa zúčastnili aj naši dorastenci pod vedením Mgr. Petra Chmúru.

 

Celý článok...
 
<< Začiatok < Predošlá 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nasledujúca > Koniec >>

Zobrazujem 55 - 59 z 59

Dúfame, že sa Vám naša internetová stránka páči a každý si tu nájde niečo, čo ho zaujme. A ak nemáš rád nudu, pridaj sa k nám - vyber si z našej ponuky a zabávaj sa s nami!