Home
Aktuálne dianie
O nás
Činnosť
Archív
EDS
Kontakt
Stará Bystrica
PRÁZDNINY V CVČ 2011
Prázdniny sa už skončili a nám ostalo kopec zážitkov z nich. Stručný prehľad o aktivitách, ktoré sa konali v CVČ si môžete prečítať v celom článku. Fotky nájdete vo fotogalérii!
Celý článok...
 
TÝŽDEŇ AKTIVÍT CENTIER VOĽNÉHO ČASU
Týždeň od 16.5. – 20.05.2011 bol vyhlásený ako Týždeň aktivít centier voľného času, ktorý bol zároveň súčasťou Európskeho týždňa mládeže a jeho cieľom bolo upriamiť pozornosť na aktivity zabezpečované prostredníctvom CVČ. Aj naše Centrum sa pripojilo k tejto výzve a pripravili sme niekoľko podujatí aj keď „náš“ týždeň bol trošku dlhší, lebo niektoré aktivity boli naplánované už dlhšie.
Celý článok...
 
NOČNÝ POCHOD

 NOČNÝ POCHOD

Centrum voľného času Vás pozýva na akciu pre rodičov s deťmi
Dátum: piatok 26.08.2011
Začiatok akcie o 19.30 hod. v CVČ Stará Bystrica .
Trasa pochodu – od začiatku cyklotrasy pri kaplnke u Slezákov smerom na Lány, Skríželné,
odtiaľ po starej ceste naspäť do CVČ.
Predpokladaný príchod do CVČ je o 23.00
Je potrebná pevná obuv a vhodné oblečenie, akcia sa uskutoční za každého počasia!
Okrem toho odporúčame zobrať si baterku, pitie, špekáčiky na opekanie.
Tešíme sa na Vašu účasť.
Bližšie informácie na tel. číslach: 041/4327740, 0911728871, 0905 796 356, 0908 643 242

 

 
Cesta okolo sveta

1.jún patrí deťom a tak to bolo aj u nás v CVČ. Pripravili sme pre ne  niečo nové, netradičné a to podujatie pod názvom Cesta okolo sveta. V našom Centre už niekoľko rokov hosťujeme dobrovoľníkov zo zahraničia, deti sú zvyknuté stretať tu cudzincov, tak sme sa rozhodli, že im ten svet trošku priblížime. Giuseppe z Talianska pripravil vlajky vybraných štátov, pripevnil ich na dané stanovisko, aby sa deti vedeli vo svete orientovať a vedeli, kde sú. Keďže, ako obyčajne na 1.júna,  bolo daždivo, celú zemeguľu sme museli vtesnať do interiérov CVČ. Takže nebolo to také ťažké prejsť svet, trošku ťažšie to však bolo na jednotlivých stanoviskách, kde ich čakal „domorodec“ a museli plniť rôzne úlohy, typické pre danú krajinu. Podľa toho, čo nám deti reprodukovali, nebude pre nich problém nosiť vodu v miskách na hlave v Keni, ale skladať auta v Kórei, to bude oriešok...A tak, keď prešli sedem krajín a získali do cestovného pasu všetkých sedem pečiatok, mohli si prísť pre hlavnú výhru a „odcestovať“ domov s novými zážitkami.
Celý článok...
 
Basketbalový turnaj
Celý článok...
 
<< Začiatok < Predošlá 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nasledujúca > Koniec >>

Zobrazujem 31 - 36 z 59

Dúfame, že sa Vám naša internetová stránka páči a každý si tu nájde niečo, čo ho zaujme. A ak nemáš rád nudu, pridaj sa k nám - vyber si z našej ponuky a zabávaj sa s nami!