Home
Aktuálne dianie
O nás
Činnosť
Archív
EDS
Kontakt
Stará Bystrica
Letné prázdniny
Aj keď zima nie a nie skončiť, veríme, že leto predsa len príde a s ním aj vytúžené prázdniny. Možno už máte nejaké plány a viete, na čo sa môžete tešiť, no možno vám príde vhod aj naša ponuka letných aktivít.

Denný plavecký tábor - letný tábor pre deti, ktoré sa chcú naučiť plávať , alebo  zdokonaliť  sa v plávaní.

Termín: 1. – 4. júl 2013

Poplatok: 12 € - zahŕňa cestu, vstupy na bazén, odmeny.

Stravu a pitný režim si zabezpečí každý individuálne.

 

„Z každého rožku trošku“- denný kreatívny tábor, kde vás čakajú dni plné tvorivých nápadov, počas ktorých si vyrobíte množstvo zaujímavých  a originálnych predmetov, ktorými  potešíte seba alebo svojich blízkych.

Termín: 8. – 12.júl 2013

Poplatok: 3 € - zahŕňa materiálové náklady, pitný režim, odmeny.

Strava z vlastných zásob.

 

Prázdniny na koni – tábor určený pre všetkých milovníkov koní, pre začiatočníkov i pokročilých, ktorí sa rozhodli pozrieť si svet z konského chrbta. Okrem hodín jazdenia so skúsenými inštruktormi vás čaká  táborový program plný zaujímavých aktivít.

Termín: 11. – 17. august 2013 (od nedele do soboty)

Miesto : Mengusovce – malá podtatranská dedina, okres Poprad

Ubytovanie:  V drevenici „U starej mamy“ v 4-posteľových izbách, k dispozícii sú sociálne zariadenia, kuchyňa, vonkajšie posedenie s krbom.

Poplatok: 165 € - zahŕňa dopravu (vlak, autobus) zo Žiliny a späť, ubytovanie, stravu, poplatky za hodiny jazdenia, poistné, výlet do Aquacity Poprad, poistné, materiálové náklady na činnosť, odmeny.

 

Denný „zumbatábor“- pre dievčatá, ktoré chcú pracovať na svojej   kondícii formou tejto populárnej športovo-tanečnej aktivity aj cez prázdniny a rozhodnú sa stráviť  pár dní plných hudby, pohybu a dobrej nálady v kruhu starých i nových priateliek

Termín: 19. – 23. august 2013

Poplatok: 3€  - zahŕňa pitný režim, materiálové náklady, odmeny.

Strava z vlastných zásob.

 

Prihlásiť sa môžete v CVČ do 30.júna 2013.

Bližšie informácie v CVČ osobne, prípadne telefonicky – 041 4327 740, 0911 395 676,

                                                                                                              0905 796 356, 0949 047 045

e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť.

 

 

 

 
< Predchádzajúca   Ďalšia >

Dúfame, že sa Vám naša internetová stránka páči a každý si tu nájde niečo, čo ho zaujme. A ak nemáš rád nudu, pridaj sa k nám - vyber si z našej ponuky a zabávaj sa s nami!