Home
Aktuálne dianie
O nás
Činnosť
Archív
EDS
Kontakt
Stará Bystrica
Charitatívny bazár

Posledné dni pred Vianocami sa v starobystrickej škole a v CVČ  niesli v duchu nezištnej  pomoci  tým, čo to potrebujú. S myšlienkou usporiadať charitatívny bazár a podporiť  organizáciu, ktorá pracuje so znevýhodnenými  deťmi, prišli dievčatá z klubu dobrovoľníkov. V spolupráci s vedením školy a s učiteľmi sme pripravili pestrú ponuku vianočných drobností, ktoré deti vyrobili v rámci výtvarných činností v škole a v centre voľného času. Počas dvoch dní mali deti možnosť zakúpiť si za symbolickú cenu drobnosť, ktorou sa rozhodli potešiť niekoho zo svojich blízkych a zároveň tak prispieť na dobrú vec.                                                                                                                                 Finančný výťažok z podujatia sme poslali organizácii SPOSA, ktorá pracuje s deťmi, postihnutými autizmom. Veríme, že im aj náš skromný finančný príspevok pomôže pri ich neľahkej činnosti. 

 

 
Cenné úspechy našich karatistov
Úspechy, ktoré dosahovali naši karatisti v súťaži Slovenský pohár Slovenskej federácie karate  im otvorili cestu na ME do Rumunska, viac čítajte tu.
 
Karatisti opäť bodovali

Dátum 24.9.2016 si Karate klub Stará Bystrica zapíše do histórie ako jeden z najúspešnejších v poslednom období. v tento deň sa konalo 4.kolo Slovenského pohára v rámci Slovenskej federácie karate a bojových umení v Prievidzi. 

Mladí karatisti zo Starej Bystrice pod vedením Jaroslava Knapca, Jána Chmúru, Milana Kováča a Dušana Tomčalu aj po dlhšej prázdninovej pauze dokázali, že cez prázdniny nielen oddychovali, ale našli si čas aj na tréningy, či už spoločné, alebo individuálne. Dôkazom toho, že sa tomuto športu naozaj venovali, svedčí aj sedem medailí, ktoré zo súťaže priniesli. Konkurencia v karate športe je dosť vysoká a prebojovať sa medzi také kluby ako Bratislava, Levice, Pezinok či Šaľa je skutočne náročná úloha. Mladí zverenci klubu sa však dokážu popasovať aj s takýmito kvalitnými klubmi, o čom svedčia ich popredné umiestnenia.

Zlato získali: Marián Prievozník v kategórii 10 -12 ročných kumite nad 150 cm

                    Braňo Kubeň v kategórii 6 -8 ročných kumite

Striebro získali: Marián Klanica v kategórii 9-10 rokov kumite

Družstvo v kategórii 7 - 9 ročných kumite v zložení Braňo Kubeň, Tomáš Horváth a Dominik Hulák

Družstvo v kategórii 10 - 12 ročných kumite v zložení Marián Prievozník, Andrej Chmúra a Marián Klanica

Bronz získali: 

Andrej Chmúra v kategórii 10 -12 ročných kumite do 150 cm

Vanesa Klieštiková v kategórii 6 - 8 rokov kumite, výborne si viedla aj kategórii kata, kde obsadila štvrtú priečku a chýbali jej do tretieho miesta iba dve desatiny bodu. 

Vedenie klubu odkazuje: Vieme, že karate je náročný šport a vyžaduje veľa hodín tréningovej prípravy, nielen v telocvični, ale treba sa mu venovať aj individuálne.Chceme poďakovať našim zverencom za vzornú reprezentáciu Klubu a tiež i obce Stará Bystrica.

 
Zmena v rozvrhu pravidelnej ZÚ
Zmena sa týka krúžku pohybové hry, ktorý nebude bývať vo štvrtok, ale v piatok.
 
Prehľad činnosti CVČ v školskom roku 2016/2017
Rozvrh  pravidelnej záujmovej činnosti a prehľad príležitostnej činnosti na mesiac október
 
<< Začiatok < Predošlá 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Nasledujúca > Koniec >>

Zobrazujem 7 - 12 z 49

Dúfame, že sa Vám naša internetová stránka páči a každý si tu nájde niečo, čo ho zaujme. A ak nemáš rád nudu, pridaj sa k nám - vyber si z našej ponuky a zabávaj sa s nami!