Home
Aktuálne dianie
O nás
Činnosť
Archív
EDS
Kontakt
Stará Bystrica
Opäť koniec EDS

A je to tu zas...uplynulo 10 mesiacov, končí zas jedna EDS služba, ešte rýchlo nejaké dokumenty, posledné stretnutia... Čas letí neskutočne rýchlo a naše dievčatá sa poberajú ďalej, aby mohli realizovať svoje ďalšie životné sny a plniť úlohy, ktoré sú pred nimi. Naposledy si vyskúšajú svoje zručnosti v prázdninovom tábore v ZŠ s MŠ Zborove nad Bystricou  a nasleduje rozlúčka. 

Boli skvelou dvojicou a vedeli si zastať svoju prácu, či už to boli krúžky a príležitostná činnosť v CVČ alebo v školách na hodinách nemčiny, angličtiny a pod. Mali ste možnosť obdivovať nielen ich odvahu pracovať v cudzom, neznámom svete , ale aj to, ako zodpovedne pristupovali k svojim povinnostiam.

Budú nám veľmi chýbať a budeme radi, ak budú na svoju EDS spomínať v dobrom a veríme, že  si nájdu čas a opäť k nám zavítajú tak, ako aj ich prechodcovia.

Fotodokumentáciu z ich činnosti nájdete na facebooku. 

 
Tanja
Čo nám v krátkosti prezradila o sebe Tanja ? Sandra  sa pripojila síce po anglicky, ale to nám už dnes problém nerobí.
 
Dobrovoľníčky 2014/2015

Nový školský rok a nové dobrovoľníčky. Opäť "striedanie stráží."Aj keď v tomto školskom roku to nebolo až také jednoduché. Trochu nám uviazla spolupráca s talianskou organizáciou a museli sme si pohľadať inde vo svete, čo si vyžadovalo nejaký čas. Takže hoci sme prvú dobrovoľníčku Tanju z Nemecka privítali už začiatkom októbra, na ďalšiu sme čakali až do decembra. Ale už ju tu chválabohu máme, už má za sebou aj nejaké akcie a verím, že obidve dievčatá budú patriť k tým, čo na nás nezabúdajú. 

Tešia sa na aktivity, ktoré si pre vás pripravujú. 

 
Naše dobrovoľníčky na nás nezabúdajú

Sme radi, že naše dobrovoľníčky na nás nezabúdajú a že  nielen dostávame vianočné pozdravy, ale nájdu si čas aj na osobnú návštevu. Opäť nás bola po roku pozrieť Barbara, ktorá študuje archeológiu vo Viedni a patrí medzi výborných študentov. prišla nás navštíviť aj Ľuba, ktorá tentoraz nemusela cestovať z ďalekého Ruska, ale odskočila si toť z Nemecka. 

Sme radi, že nás majú rady a že majú na EDS dobré spomienky.

 
Barbara a Lilianna opäť v CVČ
Naše už bývalé dobrovoľníčky si veľmi dobre spomínali na čas, ktorý strávili s nami  a zatúžili opäť sa stretnúť s priateľmi, ktorých si tu počas svojho pôsobenia našli. Aj keď  spomínali pred svojim odchodom, že určite k nám zavítajú, nezdalo sa nám to celkom reálne. V prípade Barbary aj áno, tá študuje vo Viedni a má to k nám "na skok,", ale pri Lilianne sme si neboli celkom istí. Aké však bolo naše prekvapenie, keď nám od nej prišla SMS -"cestujem zo Žiliny". Lilianna bola vždy tak trošku tajomná a zbožňovala prekvapenia a toto sa jej podarilo. Škoda, že sa im to nepodarilo skoordinovať tak, aby sa obidve u nás stretli, obišli sa len o pár hodín. Ale možno raz sa to podarí.
 
<< Začiatok < Predošlá 1 2 3 4 Nasledujúca > Koniec >>

Zobrazujem 1 - 5 z 18

Dúfame, že sa Vám naša internetová stránka páči a každý si tu nájde niečo, čo ho zaujme. A ak nemáš rád nudu, pridaj sa k nám - vyber si z našej ponuky a zabávaj sa s nami!