Home
Aktuálne dianie
O nás
Činnosť
Archív
EDS
Kontakt
Stará Bystrica
Letný tábor "Bojnice"
Celý článok...
 
Denný tábor "Z každého rožka troška"
Celý článok...
 
Letné prázdniny 2010

Letné prázdniny pomaly končia a pomaly končia aj letné aktivity v CVČ. Prázdninové aktivity u nás začali denným táborom "Z každého rožku trošku".  Bol pre tvorivé deti, ktoré si vyrobili rôzne zaujímavé predmety a darčeky. Pokračovali sme pobytovým letným táborom v Bojniciach.  Aj keď nám neprialo počasie, užili sme si kopec zábavy a hlavne spoznali nových kamarátov a kamarátky. Potom sme hľadali poklad  , kde si deti poriadne zasúťažili, ale aj potrápili mozgové závity. Posledná akcia bola skôr pre chalanov, teda bola venovaná minifutbalu.  Teší nás, že po prvý rok sa do akcie zapojili aj odvážne dievčatá. Za celý kolektív prajeme všetkým ešte pekný zvyšok prázdnin, a tešíme sa na Vás v novom školskom roku.

 
3. ročník futbalového turnaja "O POHÁR TOP CENTRA PODNIKATELIEK ŽILINA"

Na deň detí sa vďaka finančnej podpore "TOP CENTRA PODNIKATELIEK ŽILINA" konal futbalový turnaj "O POHÁR TOP CENTRA PODNIKATELIEK ŽILINA".

Celý článok...
 
Tajomná noc rozprávok
Tajomná noc rozprávok - plná slovenských rozprávok, povestí a hlavne súťaží, zábavy a možno aj troška strachu zo strašidiel. Deti sa zoznámili s Maruškou, Jankom Hraškom, Princeznou i Černokňažníkom a spoločne prešli strasťami rozprávok, zasúťažili si o medaily a titul "Kráľovský radca". Popasovali sa s tieňmi noci a potom už spokojne zaspali do svojich rozprávkových sníčkov. Deti si okrem pamätných listov odniesli kopec pekných spomienok a možno aj nové priateľstva.
Celý článok...
 
<< Začiatok < Predošlá 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nasledujúca > Koniec >>

Zobrazujem 49 - 54 z 59

Dúfame, že sa Vám naša internetová stránka páči a každý si tu nájde niečo, čo ho zaujme. A ak nemáš rád nudu, pridaj sa k nám - vyber si z našej ponuky a zabávaj sa s nami!